ELTE TTK HK
Matematika szakterleti csoport ELTE BGGyK HK
ELTEOnline

GyógyMatek GT 2015 | A csapat

A GyógyMatek GT 2015 egy igen összetett rendezvény, melynek szervezése során rengeteg ember tevékenykedik aktívan annak érdekében, hogy igazán "Abszolút értékkel" szolgáljon a tábor a résztvevőinek. :) 

A tábor létrejöttéhez sokféle úton hozzá lehet járulni. Ennek megfelelően több csapat, több "gárda" is megtalálható köreinkben:

Főszervezők:

A tábor szervezésének koordinálásáért, a rendezvény létrejöttének adminisztratív, és jogi feltételeinek biztosításáért, a külső partnerekkel való kapcsolattartásért, a gólyák tájékoztatásáért, valamint általánosságban minden, a GyógyMatek GT-t érintő kérdésért a tábor opreratív főszervezői a felelősök. Mindkét kar, a BGGyK, valamint a TTK is két-két főszervezőt bízott meg ezen feladatok ellátásával. Ők négyen úgy döntöttek, hogy a tapasztalatok átadása érdekében junior főszervezőt kérnek fel, aki végigköveti a szervezés folyamatát, és ahol tud, segítséget nyújt.

A GyógyMatek GT 2014 Főszervezői

 

Kmetz Eszter

Zatykó Nóra

Fáki Anna

Császár Kristóf

Junior főszervező

 

Sagmeister Ádám

Seniorok:

A seniorok feladata a gólyatáborban a bárczis csapatok vezetése, ezen csapatok teljes körű segítése, a csapategység és a kiváló hangulat megteremtése. A tábor után ők segítik a gólyákat a tanulmányi, szociális és bármilyen, egyetemmel kapcsolatos ügyekben. A seniorok féléves képzés során sajátítják el a kellő tapasztalatokat és képzettségeket, hogy a gólyák minden felmerülő kérdésére választ tudjanak adni, mind a táborral, mind az egyetemi élettel, tanulmányokkal kapcsolatban, valamint, hogy igazán jó csapatot tudjanak kovácsolni az egymás számára ismeretlen gólyákból. A seniorok tehát azért vannak, hogy segítsék a bárczis (gyógypedagógia BA, MA) gólyákat. Keressétek fel őket bátran, a seniorok mindenre tudják a választ! :)

A GyógyMatek GT 2015 seniorai

 

Csizmadia Kata

Fazekas Bianka

Margitai Anna

 

Molnár Zita

 

Raport Zita

 

Schindler Petra

 

 

Szabó Dóra

 

Székely Dóra

Szvorény Kata

 

Baranyai Dóra

 

Wiesner Fanni

 

 
Mentorok:

A mentorok feladata a gólyatáborban a matekos csapatok vezetése, ezen csapatok teljes körű segítése, a csapategység és a kiváló hangulat megteremtése. A tábor után ők segítik a gólyákat a tanulmányi, szociális és bármilyen, egyetemmel kapcsolatos ügyekben. A mentorok féléves képzés során sajátítják el a kellő tapasztalatokat és képzettségeket, hogy a gólyák minden felmerülő kérdésére választ tudjanak adni, mind a táborral, mind az egyetemi élettel, tanulmányokkal kapcsolatban, valamint, hogy igazán jó csapatot tudjanak kovácsolni az egymás számára ismeretlen gólyákból. A mentorok tehát azért vannak, hogy segítsék a matekos (matematika BSc, matematika tanár, bármilyen matekatika MSc) gólyákat. Keressétek fel őket bátran, a mentorok mindenre tudják a választ! :) A képeikre kattintva elolvashatod bemutatkozásikat, vagy tudj meg többet a mentorrendszerről!

 

A GyógyMatek GT 2014 mentorai

 

Antal Ádám

Dandé Fanni

Fellner Máté

File Ágnes

Józsa Kornél

Keresztury Bence

Kovács Jenifer

Schőn Tímea

Szakál Péter

Tamási Tímea

Tótok Barbara

Vida Nikolett

Virág Fausztin Asztrik

Wirnhardt Júlia

 

Szervezők:

A szervezők végzik a tábor létrejöttéhez szükséges operatív munkálatokat; ők tervezik meg a tábor minden elemét, a programokat, időbeosztást, beszerzik a megvalósításhoz szükséges eszközöket, ügyelnek a regisztrációkra, résztvevőkre, majd pedig megvalósítják a terveket. A szervezői munka is féléves időintervallumú, rengeteg alkalommal tanácskoztunk, hogy miként alakítsuk a tábort.

A GyógyMatek GT 2014 szervezői

 

Abonyi Anna

Adamik Réka

Bekő Bea

Benkő Renáta

Bodó Alexandra

Csordás Boglárka

Elek Tibor

Fábián Angelika

Fáy Renáta

Fodor Fruzsina

Földi Szandi

Fónyi Noémi

Herpai Júlia

Horváth Ákos

Horváth Eszter

Jakab Edina

Juhász Bianka

Kapari Dávid

Kiss Tibor

Kulcsár Zoltán

Leipold Péter

Lelner Júlia

Lovák Zsanett

Moschnitzka Ádám

Nagy Anett

Nyitrai Károly

Pálfi Orsolya

Pogácsás Nóra

Sárosdi Zsombor

Schneider Tímea

Simonyi Gergő

Szabó Bence

Sztrecsko Boglárka

Törös Barbara

Tóth Emese

Tótok Barbara

 

 

 

Partnerek, külső segítők:

Természetesen ez a tábor sem jöhet létre az egyetemista hallgatókból álló szervezőgárdán kívüli segítők nélkül. A technikai személyzet, az orvosi ügyelet, a szállítók mind óriási segítséget nyújtanak abban, hogy igazán színvonalas és biztonságos lehessen a gólyatábor.

 

GyógyMatek GT | Abszolút érték