ELTE TTK HK
Matematika szakterleti csoport ELTE BGGyK HK
ELTEOnline

GyógyMatek GT 2014 | Csapat


A GyógyMatek GT 2014 egy igen összetett rendezvény, melynek szervezése során rengeteg ember tevékenykedik aktívan annak érdekében, hogy igazán "Abszolút értékkel" szolgáljon a tábor a résztvevőinek. :) 

A tábor létrejöttéhez sokféle úton hozzá lehet járulni. Ennek megfelelően több csapat, több "gárda" is megtalálható köreinkben:

Főszervezők:

A tábor szervezésének koordinálásáért, a rendezvény létrejöttének adminisztratív, és jogi feltételeinek biztosításáért, a külső partnerekkel való kapcsolattartásért, a gólyák tájékoztatásáért, valamint általánosságban minden, a GyógyMatek GT-t érintő kérdésért a tábor opreratív főszervezői a felelősök. Mindkét kar, a BGGyK, valamint a TTK is két-két főszervezőt bízott meg ezen feladatok ellátásával. Ők négyen úgy döntöttek, hogy a tapasztalatok átadása érdekében junior főszervezőt kérnek fel, aki végigköveti a szervezés folyamatát, és ahol tud, segítséget nyújt. Ha bármilyen kérdésetek van, forduljatok hozzájuk bizalommal itt, vagy a képükre kattintva közvetlenül valemelyikükkel is! :)

A GyógyMatek GT 2014 Főszervezői

Jakus Júlia

Said Leila

Gyóni Dorottya

Kuti Péter

Junior főszervező

Hoksza Zsolt

Seniorok:

A seniorok feladata a tábor bárczis csapatainak vezetése, ezen csapatok teljes körű segítése, a csapategység és a kiváló hangulat megteremtése. A seniorok féléves képzés során sajátítják el a kellő tapasztalatokat és képzettségeket, hogy a gólyák minden felmerülő kérdésére választ tudjanak adni, mind a táborral, mind az egyetemi élettel, tanulmányokkal kapcsolatban, valamint, hogy igazán jó csapatot tudjanak kovácsolni az egymás számára ismeretlen gólyákból. A seniorokról több információhoz itt juthatsz.

A GyógyMatek GT 2014 seniorai

Arató Réka

Beck Veronika

Herpai Júlia

Kosuth Beatrix

Margitai Anna

Molnár Zita

Rózsás Eszter Erzsébet

Schindler Petra

 

Török Fanni

Turányi Lili

Vétek Zsófia

Wiesner Fanni

Mentorok:

A mentorok feladata a tábor matekos csapatainak vezetése, ezen csapatok teljes körű segítése, a csapategység és a kiváló hangulat megteremtése. A mentorok féléves képzés során sajátítják el a kellő tapasztalatokat és képzettségeket, hogy a gólyák minden felmerülő kérdésére választ tudjanak adni, mind a táborral, mind az egyetemi élettel, tanulmányokkal kapcsolatban, valamint, hogy igazán jó csapatot tudjanak kovácsolni az egymás számára ismeretlen gólyákból. További információ található a mentorokról itt, a mentorrendszerről pedig itt.

 

A GyógyMatek GT 2014 mentorai

Bíró Bianka

Fáki Anna

Fáy Renáta

Hágen Zsófia Margit

 

Horváth Luca

Katona Richárd

 

Kovács Dániel

 

Nagy Anett

Pitlik László

 

Radnai Georgina

 

Schneider Tímea

Schőn Tímea

Soros Ádám Tamás

 

Sudár Mariann

Tótok Barbara

 

 

Szervezők:

A szervezők végzik a tábor létrejöttéhez szükséges operatív munkálatokat; ők tervezik meg a tábor minden elemét, a programokat, időbeosztást, beszerzik a megvalósításhoz szükséges eszközöket, ügyelnek a regisztrációkra, résztvevőkre, majd pedig megvalósítják a terveket. A szervezői munka is féléves időintervallumú, rengeteg alkalommal tanácskoztunk, hogy miként alakítsuk a tábort.

A GyógyMatek GT 2014 szervezői

Antal Ádám

 

Antal Ignác

 

Benkő Bea

 

Bernát Bianka

 

Bodó Alexandra

 

Czira Eszter

 

Csajkó Dóra

 

Császár Kristóf

Delezsnyák Lilla

 

Dibuz Dániel

 

Elek Tibor

 

Erős Fruzsina

 

Fónyi Noémi

 

Hermán Dániel

 

Horváth Ákos

 

Ivánkó Natália Réka

Józsa Szimonetta

Kapari Dávid

Kecskeméti Judit

 

Kis Róbert

Márkus Mariann

 

Maros Alexandra

 

Márton Ákos

 

Moschnitzka Ádám

 

Nádházi Hajnalka

 

Nyitrai Károly

 

Rózsa Petra

 

Sagmeister Ádám

 

Toma Zsófia

 

Váradi Fruzsina

 

Zilahi Tamás

 

 

 

 

Partnerek, külső segítők:

Természetesen ez a tábor sem jöhet létre az egyetemista hallgatókból álló szervezőgárdán kívüli segítők nélkül. A technikai személyzet, az orvosi ügyelet, a szállítók mind óriási segítséget nyújtanak abban, hogy igazán színvonalas és biztonságos lehessen a gólyatábor.

 

GyógyMatek GT | Abszolút érték