ELTE TTK HK
Matematika szakterleti csoport ELTE BGGyK HK
ELTEOnline
Body: 

GyógyMatek GT 2016 | Miért gyere el?


Mi is ez a GyógyMatek GT?

GyógyMatek GT az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és a Természettudományi Kar matematika szakterületének közös gólyatábora, melyet a két kar Hallgatói Önkormányzata szervez minden év augusztusában, Bodajkon.

 

Miért kihagyhatatlan a GyógyMatek GT?

A gólyatábor az első fontos mérföldkő az egyetemi életben. Nagyszerű alkalom számodra, frissen felvételt nyert hallgató számára, hogy már nyáron bekapcsolódj az ELTE vérkeringésébe.

A táborban lehetőséged nyílik megismerkedni leendő szaktársaiddal, felsőbb évesekkel és a csapatvezető mentorokkal és seniorokkal is. Ők segítenek majd a beilleszkedésben, továbbá bizalommal fordulhatsz hozzájuk tanulmányi, szociális ügyekkel és minden más ügyes-bajos dologgal kapcsolatban.

 

Miben más a GyógyMatek GT, mint a többi, átlagos gólyatábor? Olyan sok rosszat hallottam már...

GyógyMatek GT azért különleges, mert legfontosabb célja a közösségépítés és a szórakoztatás. Mi, a Szervező Gárda tagjai és a Meniorok is valljuk, hogy a gólyatábor a gólyáké, azaz a tiéd is. Ennek szellemében itt mindig, minden feltétel adott a féktelen bulizáshoz, de semmi sem kötelező. Nálunk senkinek sem célja, hogy a gólyákat kellemetlen helyzetbe hozza. A programokban mindenki annyira vehet részt, amennyire szeretne, az is jól érzi magát, akinek a szórakozást nem az alkohol és a hosszúra nyúló éjszakák jelentik!  A négynapos fergeteges rendezvény keretein belül színes programok várnak rád reggeltől egészen hajnalig. Itt soha senki nem unatkozik!

 

Mikor is lesz ez a GyógyMatek GT pontosan?

A GyógyMatek GT 2016 idén augusztus 15. és augusztus 18. között lesz Bodajkon.

 

A gatyám is rámegy a gólyatáborra?

GyógyMatek GT részvételi díja 12 900 Ft*, amely tartalmaz napi háromszor étkezést, szállást, hatalmas bulikat és sok más rendezvényt is, valamint a GyógyMatek GT 2016 hivatalos pólóját. Ha nem tudsz mind a három éjszakára eljönni, akkor sem kell aggódnod, ez is megoldható (ekkor a részvételi díj természetesen csökken). Az árakról részletes információkat találsz itt.

*a 12 900 forintos ár a gólyákra vonatkozik. Részletes információk itt.

 

Mit kell tennem, ha részese akarok lenni a GyógyMatek élménynek?

Követed az itt leírtakat. Le ne maradj! wink

 

További információkért és exkluzív tartalmakért böngészd a honlapunkat és a facebook oldalunkat!

GyógyMatek GT | Abszolút érték